Vi har lavet et mærke, der sikrer,at kvaliteten af kødet og dyrvelfærden er i top. *) Dyrene kan frit gå ude og inde.
Kalvene bliver hos koen i mindst 6 måneder. Det giver plads til, at dyrene kan udfolde deres naturlige adfærd og få dækket deres sociale behov.
Angus er fra naturens side sunde og robuste dyr.
Foderet består hovedsageligt af græs og vilde planter.
Kødets berømte fedtmarmorering gør kødet saftigt og smagen unik.
Efter slagtningen, modnes kødet optimalt.
Vi er stolte af at levere et produkt, der både tilgodeser dyrevelfærd og den gode smagsoplevelse.
*) Se Tro- og loveerklæring for producenter
Mere info:
Til producenter Salg af Dansk Angus Kød
Scandic hotellerne har nu sat 111
leverandører af Dansk Angus Kød på landkortet
Klik her for at se, hvor leverandørerne bor
Karsten Nielsen, Scandic: Bilag til indlæg på Dansk Aberdeen-Angus Foreningens generalforsamling på
Scandic Horsens - den 30. marts 2019 - klik her