En oplevelse fuld af smag - HVER GANG

Vi synes, DANSK ANGUS KØD er det bedste oksekød i verden - derfor har vi skabt mærket: Dansk Angus Kød. Det vil gøre det lettere for dig at finde vores kød, så du kan prøve at smage forskellen.​

Vi har lavet et mærke, der sikrer,at kvaliteten af kødet og dyrvelfærden er i top. *) Dyrene kan frit gå ude og inde.

Kalvene bliver hos koen i mindst 6 måneder. Det giver plads til, at dyrene kan udfolde deres naturlige adfærd og få dækket deres sociale behov.

Angus er fra naturens side sunde og robuste dyr.

Foderet består hovedsageligt af græs og vilde planter.

Kødets berømte fedtmarmorering gør kødet saftigt og smagen unik.

Efter slagtningen, modnes kødet optimalt.

Vi er stolte af at levere et produkt, der både tilgodeser dyrevelfærd og den gode smagsoplevelse.

*) Se Tro- og loveerklæring for producenter

Mere info:

Til producenter    Salg af Dansk Angus Kød​

Scandic hotellerne har nu sat 111

leverandører af Dansk Angus Kød på landkortet

Klik her for at se, hvor leverandørerne bor

Karsten Nielsen, Scandic: Bilag til indlæg på Dansk Aberdeen-Angus Foreningens generalforsamling på 

Scandic Horsens - den 30. marts 2019 - klik her

HUSK - Du kan altid se en oversigt over seneste opdatering på hjemmesiden  - her

Leverancer til Dansk Angus Kød konceptet uge 14/2019 - Klik her

 Dansk Aberdeen-Angus Forening anbefaler at kalve født i 2019 - navngives med navn der starter med P

Dansk Aberdeen Angus Forening | Agro Food Park, 15 8200 Århus N | Tlf: 87 40 53 01 - 87 40 52 99 | info@danskangus.dk